یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 41699
    تاریخ انتشار: 26/آبان/1395 - 18:00
    رئیس سازمان حج و زیارت

    زائران اربعین فقط «مرز شلمچه» را انتخاب کنند/ محورهای مواصلاتی به مهران همچنان مسدود است

    رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه محورهای مواصلاتی به سمت مرز مهران همچنان مسدود است، گفت: زائران اربعین حسینی مرزهای جنوبی را برای سفر برگزینند و در این میان مرز شلمچه را در اولویت قرار دهند.

    زائران اربعین فقط «مرز شلمچه» را انتخاب کنند/ محورهای مواصلاتی به مهران همچنان مسدود است

    درباره آخرین وضعیت مرزهای سه‌گانه کشورمان با عراق اظهار کرد: خوشبختانه شاهد استقبال کم‌نظیر زائران کشورمان در سفر به عتبات عالیات عراق در اربعین حسینی هستیم و این استقبال گسترده موجب شده تا با ازدحام زائران در مرز مهران مواجه شویم.

    وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی از افراد فاقد روادید و گذرنامه نیز برای زیارت اربعین حسینی عازم مرز مهران شدند که حضور این افراد باعث ایجاد مشکلاتی در روند خروج زائران از کشور شده است.

    رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: ممانعت نیروهای انتظامی کشورمان از خروج افراد غیرمجاز و عدم پذیرش افراد بدون روادید از سوی طرف عراقی موجب شده تا برای آرامش بیشتر محدودیت‌هایی به سمت مرز مهران اعمال شود.

    اوحدی خاطرنشان کرد: برای تخلیه مرز مهران از افراد فاقد مجوز همچنین خروج زائران دارای مجوز به سمت عراق، تمامی محورهای مواصلاتی به سمت مرز مهران تا اطلاع ثانوی مسدود است و زائران اربعین حسینی باید مرزهای جنوبی یعنی چزابه و شلمچه را برای سفرهای  آتی خود برگزینند.

    وی عنوان کرد: مرزهای شلمچه و چزابه می‌توانند پایانه‌های مناسبی برای خروج زائران اربعین باشند اما مرز شلمچه اولویت‌ بیشتری دارد چرا که برخی محدودیت‌ها باعث کندی عبور و مرور در مرز چزابه خواهد شد و باید زائران سفر خود را مدیریت کنند.

    رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه مرز چزابه نیز ظرفیتهای محدودی دارد، گفت: به علت کافی نبودن پارکینگ‌های مرز چزابه و محدود بودن جاده‌های استانی به سمت پایانه مرز چزابه از زائران اربعین حسینی می‌خواهیم که ابتدا مرز شلمچه و سپس در صورت ضرورت مرز چذابه را انتخاب کنند.

    اوحدی افزود: زائرانی که با خودروهای شخصی عازم مرز چذابه هستند، بهتر است که مسیر مرز شلمچه را انتخاب کنند چرا که این مرز محدودیت پارکینگ یا جاده‌ای ندارد و مشکلی برای زائران پیش نخواهد آمد.

    وی تصریح کرد: ازدحام جمعیت در مرز چزابه نیز باعث بروز مشکلاتی خواهد شد بنابراین زائران باید مسیر سفر را بخوبی مدیریت کنند و به تمامی اطلاعات ستاد مرکزی اربعین در ساعتهای آینده توجه داشته باشند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما